11 mars 2011

Idag + om mig + svar på kommentar

Ska till sjukgymnasten snart. Nervsmärta som fasen i armar och händer, så det blir bara ben, gåband, bål och balans där idag.
I övrigt mår jag ok. Hostan e inte bra än, men solen ute gör att jag ändå känner mig lite piggare.

Ska försöka komma igång med bloggandet igen... men det är seeeegt! Gaaah! SKÄRPNING MEZZA!

För ev nya läsare eller ni som glömt lite om mig... kan jag säga att i sidokolumnen finns etiketter på ämnen i bloggen... Bla finns "Vem är Mezza" med några få inlägg om mig. Där finns även 2 inlägg med presentation.
Del 1
Del 2

Det finns även en "BloggSvar"-ruta till höger om man vill ställa en fåga där. Dock e jag usel på att svara där men jag försöker... Brukar skriva i bloggen här om jag svarat på nån sån fråga.

...Borde fixa till min blogg lite bättre... uppdatera länkar, ordna saker... mm.
Jaja, över till annat!

Minna frågar:
Tjo! Har du några fler funderingar på pärplattot? Eller något annat i konstväg. Du verkar vara väldigt duktig på sånt :) Men kan förstå om det legat på is med flytten och allt! Bra undrade lite ;) Hoppas du får en bra dag med mindre smärtor. Kram

Svar:
Jag håller faktiskt på med ett nytt pärlprojekt. En present till min käre far... Men det ligger orört sen lite innan flytten, jag har inte tagit tag i det bara...
Har rätt mkt nervsmärtor i armar o händer med nu (inne i en sån period) och det gör att jag inte gärna sätter mig med en pincett i flera timmar...
Andra projekt... nä, det har inte blilvit mer. Men jag saknar mycket. Saknar tex att måla, teckna o sånt med riktiga verktyg. Asså med penslar, färg, pennor osv... Har senaste åren bara använt mitt ritbord till datorn, men det e inte lika kul... Pennor o penslar la jag av med för att min kropp inte tyckte om det. För krävande faktiskt. Synd.
Skulle inte ha nåt emot att ställa mig i den inglasade balkongen en solig dag som denna, med staffli, palett, färger osv... Men det funkar inte tyvärr.
Kanske jag trots allt tar med datorn och ritbordet och sätter mig där ändå? Hmmm... (lusten börjar vakna haha)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!