17 mars 2013

Länge sen nu...

Ja, nu var det verkligen länge sen jag skrev här i bloggen... så jag gör en kvick up-date..

*Både jag o älsklingen tog våra sista bloss den 19 februari. Sen dess har vi inte rökt nåt alls. Det har gått riktigt bra faktiskt :)

*Vi har varit på vår första träff i fertilitetsutredningen nu. Vi fick en tidigare tid (nån lämnade återbud), vi skulle egentligen inte varit där förrän 17 april.
det gick bra där, jag ska snart dit igen (efter mensen strax)

"Lille" kattkillen Gato växer som attan. Han väger nu över 4,1 kg.
Missen-Mia har ökat lite i vikt oxå nu äntligen (från 3,3 kg till 3,6) vilket känns sååå skönt. Hon e ju trots allt snart hela 15 år...och har alltid varit tunn. Har varit orolig att Gato stör henne för mkt mat-mässigt, men det verkar ju inte så om man ser på vikten :)

*Gato ska strax kastreras (veckan som kommer). Han e könsmogen nu o tycker det e lite lagom kul att markera på ställen som framförallt älsklingen sitter/ligger på (halva sängen, ena soffan, osv) INTE kul...det blir mkt tvättande, skurande osv med special-medel (urine-off)

*Jag har ännu ingen smärtläkare. Remiss är skickad, men de är sega med kontakt. Jag har dock fått en liten kortisoninjektion i vardera handled vid ärt-benet, av en läkare på vårdcentralen. Det var vääääldigt välbehövligt.

*I övrigt stickar jag, pärlar, gör lite smycken osv. Sakta men säkert och med mkt lyssnande på vad kroppen vill o kan.

*Just nu är jag sjuk.
Jag har varit hos läkare 4 ggr på en vecka pga örat... och efter mkt om o men och 2 specialister, så kom de på att jag spännt käk-leden såpass att det blivit en inflammation med rejäl svullnad upp emot innerörat.. precis där alla nerver går. Vilket alltså gjort att jag har äckel-ont i örat. Verkligen så jag gråter o skriker, skakar o kallsvettas av smärta samt är på svimnings-gränsen. Känslan är som att nån kör in en 2 dm lång spik in i örat ända in i hjärnan. Jag har fläckvis domningar i ena halvan av ansiktet pga svullnaden (de nerverna går bla ut i ansiktet) och jag har yrsel o illamåendeattacker pga balansnerven i örat (som oxå retas)
Det håller sakta på att bli lite bättre... men jag har ännu dessa smärtattacker mer eller mindre intensivt flera ggr om dagen (och natten)

Jaaa...det va lite från mig.
Tjingeling på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!