2 juli 2010

Tbx

Känseln och det mesta av kontrollen har kommit tillbax i armarna/händerna nu. Dessvärre kommer ju även smärtan från nervretningen efter att nålen prickat in dom exakt... men men. Dr Pain har semester nu 1½ månad. Just pga det, samt att det inte finns nån annan läkare där som sätter likadana nervblockader... så fick jag recept på lite starkare painkillers. En sort som jag vet funkar rätt ok, även om jag måste ta 2 på en gång. (tänk föresten vad underbart det vore om man kunde hitta anledningen till att jag är så extrem-tolerant mot alla läkemedel... men FRÄMST tänk OM man kunde fixa till felet! Jaja, drömma kan man ju...)

Som jag nån gång långt tidigare i bloggen har nämnt, så finns det risker man mkanske inte tänker på när man käkar morfinliknande läkemedel. Visst, klart man känner till beroenderisken osv. Men jag, som då har en sjukdom i smärtsystemet, kan råka ut för allvarliga saker.
Jag åt under några månader Tradolan varje dag. Det hjälpte mot smärtan akut. Men efter enm tids användande fick den motsatt effekt.
Visst, den hjälpte fortfarande ett par timmar efter jag tagit tabletten, men i det långa loppet, gjordeden istället att nervsmärtan blev betydligt värre.
Detta är nåt som kan förekomma hos en del, och ja, det va ju klart att det skulle hända just mig :S

Detta är inte nåt som försvunnit. Det är snarare som ett varaktigt men.
Det är denna anledningen som är orsaken till att jag sällan får de starkare tabletterna utskrivna. De skadar mer än lindrar om jag äter de för ofta.

Hade tänkt sticka ut i skärgården imorrn, men det verkar inte bli så, vilket är en stor besvikelse för mig på olika plan jag inte vill gå in närmre på.
Kanske kanske blir det att jag drar till mamma o pappa på söndag istället. Får se hur läget är helt enkelt.

Nähäpp. Jag ska väl ta mina sömnisar nu. Tar ändå ett par timmar innan de verkar. Är skittrött även fast jag sovit nästan 2 timmar under eftermiddagen. Men jag vet ju oxå att läkemedlet som läkaren injicerar (Narop) gör mig lite extra trött.

Kram på er i sommarvärmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!