4 juli 2010

Inte-hänga-riktigt-med-dag

Nä, jag kan väl inte påstå att jag hängt riktigt med idag. Men en del har iallafall blivit gjort.

Älsklingen och jag for till centrum o fixade en likadan mobil till honom som jag har (ska sälja hans andra). Shoppade på ICA, placerade oss på terassen (jag med mina pärlor, han med att skrapa bort färg på ett bord som vi ska måla om), gjorde köttfärssås o pasta till middag, hjälpte älsklingen med saker på mobilen, sett på flera avsnitt House. Ja, sen e det väl en massa smågrejer jag inte kommer på bara just nu. Men vad jag menar är att jag lixom inte hängt med riktigt i skallen. Det har bara gjorts saker lite per automatik utan att jag riktigt helt o fullt fattat det.
Jag har haft nåt så vansinnigt ont idag. Tagit nån starkare värktablett som knappt hjälpt, och medvetet trängt undan min egen kropp och smärtan ur sinnet.
Får helt o fullt skylla mig själv trots allt. Vandrar man lite för mkt, drar på en kärra med barn i, och dessutom tar ett par glas vin... ja, då vet jag ju att jag får sona för det dagen/dagarna efter.

Imorrn e det iallafall totaltomt på schemat. Älsklingen jobbar, jag har inga möten eller sånt. Solen lär ju skina och katten vill med all säkerhet göra mig sällskap på terassen.

Hur som... jag e trött. Jag har ont. Jag ska strax gå o sussa.

Natti på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!