1 juni 2010

Jaaaaaa!!!!!!

Jag var kvick nog tydligen, för jag fick en Voddler-invite av Mamse!!!

TACK!

1 kommentar:

  1. Det känns som om abstinensen är helt borta, iaf den fysiska. Men du menar alltså att den kommer att komma tillbaka?! :S Läkaren vet att jag har slutat helt med den, det var ju till honom jag lämna in alla jag hade kvar. Han pratade aldrig om någon nedtrappning, utan tyckte det var bäst att bara sluta helt, att abstinensen skulle sitta i några dagar & sen skulle den vara borta. Har han fel menar du?!
    Jag är så rädd & jag vet inte till vem jag ska vända mig. Jag har förlorat mina vänner, båda min kuratorer plus läkaren har svikit mig. Jag känner mig så ensam, som en rädd liten 4-åring som är vilsen i skogen. :(
    En del av mig vill bara lägga sig ner & ge upp, här & nu, jag känner inte alls den där styrkan längre, jag känner bara smärta. och rädsla, denna ständiga rädsla.
    Tror du att ett behandlingshem kan vara rätt sak för mig nu? Och isf vilken typ av behandlingshem? Jag litar mer på dina ord än på de professionellas, för du har upplevt det själv, du har egna erfarenheter, du vet verkligen vad du pratar om. Därför ber jag dig om hjälp, vad ska jag ta mig till?

    SvaraRadera

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!