29 juli 2011

ÄÄÄÄNTLIGEN!!! Tjohoooo! Thihi...

Haha, ja tänk vad barnsligt glad man kan bli över materialiska ting emellanåt... Men men... såhär e läget nu iallafall:

I en veckas tid har jag varit utan bärbar dator. Båda våra bärbara vi hade såldes rätt kvickt vilket ju såklart va skönt... men sen tog det lite längre tid än det va meningen med att få den nya datorn (dvs den jag använder nu) och tiden däremellan har jag använt antingen mobilen eller vår ena stationära dator, kopplad till stora tv:n i vardagsrummet + trådlöst tangentbord/mus.
Jag har verkligen blivit halvt galen på att ha det så... tangentbordets mottagare har varit på gränsen till för långt bort (vi har den stationära i annat rum och förlängningssladden till mottagaren har bara nästan räckt) och dessutom är det tangentbordet i normal storlek, vilket jag givetvis inte använt på många många år då jag bara har mini-pc...
Inte heller har jag haft mina (hundratals...väl sorterade i under-mappar) favoriter tillgängliga för de sparade jag snabbt o enkelt på extern hårddisk... och det kändes onödigt att fixa allt sånt när jag bara skulle ha det så några dagar.. som det ju va tänkt.

Men NU(!!!!) har jag äntligen min fina lilla 11" dator! HP Pavillion  DM1!
Allt som skulle föras över från ext. hårddisken e klart (njääääeej, inte mitt CS5, men det gör jag snart..) och jag har lite smått utforskat datorn etc.
Är rätt kräsen med tangenter och mus, men denna e kanon. Underbar, slår t o m min gamla VAIOs tangentbord haha.
Snabb, snygg, bra skärm etc...

Så, tbx nu, back on track...
Lite planerat nu närmsta dagarna men kanske att det blir lite mer bloggande iallafall.
Ska ta en bild med mobilen på datorn o slänga upp här med, hehe...

Kram alla fina!

2 kommentarer:

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!