20 april 2011

Lite svar på kommentarer och en del annat :)

Först:
Missen tackar för grattisarna hon fick :)
Igår började jag behandla hennes Svarthaka. Frågade veterinären i djuraffären igår hur jag skulle göra. Enkaste va att börja med vanlig alsollösning 2 ggr om dagen, så det va ju inget konstigt. Köpte det och invigde henne i proceduren... Inte särskillt omtyckt men som tur va inga jätteprotester. Tar bara lite på en tvättlapp och baddar/torkar hakan. Bjussar på kattmjölk efter. Idag va det nästan ingen protest alls :)

Emma-Lee, Leks och Ylva om Cymbaltan:
E: ja, du e nog lite knäpp haha. Nä men skönt att slippa utsättningssymtom... Tror du haft Cymbalta nästan lika länge som mig? Jaja, lyllans dig iallafall! Kram
L: Dagen kommer när den inte behövs! Stressa inte till den, blir sällan bra då :P Och OM du mår kasst under utsättningen, så är det ju faktiskt övergående! Kram
Y:Hoppas det går bra! Försiktig uttrappning brukar bli mer ok...
Sorry att jag inte läst/kommenterat på ett tag, jag ska ta mig i kragen! <3

Willow: Tack :) Ja jag hoppas bebis-bakandet ger resultat snart... Inte för att just det är otrevligt hehehe, men man vill ju få till det så snart som möjligt när man väl bestämt sig.
Kram

Mia, Ylva Leks, FutureHope om läkaren:
TACK! Ja, det va så j*a skönt med denna läkaren!
M: Du får mer än gärna hjälpa mitt minne på traven om hur virrig jag va haha. Visst, minns en del från högstadiet och framåt, men ändå väldigt lite... Va ju en rätt turbulent tid för flera av oss då...
L: Dessa dumma spöken som förföljer en... suck. Skulle va så skönt om fler kunde se framstegen istället... Men skönt att även du lyckats få en tillslut. HÄRLIGT att det går bra!

****************************
Somnade sent igår, typ 2-3 kanske. Vaknade först vid lite efter 11 tror jag... men nä, det räckte inte. Ögonen ville INTE hålla sig öppna... sussade vidare och vaknade inte förrän halv 2! ...ojojoj... Är så himla trött nu för tiden. Som att jag har ständig sömnbrist, men jag sover ju.
Hostan e kvar, men själva lunginflammationen tror jag e på bättringen.
Visst, hostar upp slemklumpar (uäck, jag vet... rätt fasta sådana dessutom) fortfarande, men det gör inte lika ont i lungorna och jag hostar inte om nätterna.
Hoppas innerligt jag blir av med detta snart.

Skärtorsdag imorrn! Ser fram emot drösar med påskkärringar o gubbar som ringer på dörren och massa godis e inhandlat hehe.
Tidigare år har vi inte haft så mkt besök, men tror det blir mer nu eftersom hissen går till denna våningen. Förra lägenheten va man ju tvungen att veta att den fanns... och gå upp till "vinden" typ.

Nä, nu blir det lite slappande på balkongen! Lagt ut en bäddmadrass där så det e fritt fram o slappa järnet hehe.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!