21 november 2010

Ny dag!

Ja, så va söndagen här... Gick upp vid 8 och pussade älsklingen hejdå.Sn har dt vart lite dator, småsaker som fixats och ett långt telefonsamtal med syrran.
Bla snackade vi om juln och julklapparna...
Jag och älsklingen brukar fira vartannat år själva. Vi bara tar dt lugnt hmma vi 2 och njuter av god mat, Kall Anka och nån julklapp. I år är en sådan jul och jag tyckr dt är skönt. Inte massa stress hit o dit.

Iallafall... syrrans son är 8½ år. När vi alla var nre i skåne på brorsans bröllopsfst, fick R (syrrans son) låna nån kamera o tyckte dt var huuuur roligt som helst. Lite inställningar o sånt som han testade.

Nu är det ju så att detta passad mig väldans bra :P
Vi köpte en digitalkamra för 4 år sen. En sak av märkt Brica på Tknikmagasinet. 5mpxl och har vanliga AA-batterir i sig + ett minneskort.
Ett par år senar köpt vi en bättre kamera och den där Brica-kameran har legat ett bra tag och bara skräpat i ett skåp, i väntan på soptippen typ.
Bortglömd.

Efter snack med syrran har vi nu kommit överens om att det får bli R:s julklapp.
gentligen ska vi bara ge julklappar till dom vi firar med eftrsom det blir så vansinnigt dyrt annars, men äh, han kan leka med den.
Alla saker MÅSTE inte va splirrans nya... som man ger bort. Detta e hans första kamera... han får slita den med hälsan. Är övertygad om att han uppskattar en egen begagnad kamera mer än ett par nya byxor från H&M...

Hmm... vad skulle jag mer skriva? Ingen aning... ska iallafall kolla rundor till er nu :)

Tjingeling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!