20 november 2010

Lite vanlig bloggning då...

Ja, jag kan ju iallafall försöka skriva ett vanligt blogginlägg oxå... inte bara en massa EFIT :P
Men det är rätt ansträngande att EFIT:a faktiskt. Jämt ha koll på klockan eller störas av larm stup i kvarten.. Snabbt leta fram nåt man kan fota när det piper till i luren...
Har svårt att slappna av. Känner mig stressad mest och gjort det sen jag började.
Nu är det iallafall bara 2 ggr kvar av EFIT-fotande...
...för idag. Och det kommer nog dröja tills det blir igen. Men lite då o då e ändå kul :)

Hämtade ju ut lite mediciner på apoteket idag... Har frikort och apotekskonto och det tackar jag för... Skulle jag inte haft det skulle notan hamnat på 3915 kr!!! (ja, men visst, högkostnadskortet går till 1800... men om man struntar i det...)

Den 24:e eller 25:e kommer lillbrorsan med familj hit till Stockholm. De skulle se nån fighting-gala. Lillbrorsan tävlar i thaiboxning och är dessutom tränare så intresset ligger i sånt.
Så när jag väl var i centrum shoppade jag julklapp till deras lilla tjej (som jag är fadder till). Kommer inte träffa dom mer innan jul, så det va ju passande. Blev ett par byxor o en tröja. Storleken större än hon har nu. Frågade vad som skulle va ra till henne och fick raka besked på vad det inte skulle va haha. Inga böcker, pussel, leksaker eller sånt. Det har hon i mängder. Kläder växer man ju ur så det känns som ett säkert kort. Passar lagom tills hon börjar ny termin på dagis i vår :)

Nähäpp... om man skulle tömma den där diskmaskinen som jag fyllde på innan kanske???

Ha det!

1 kommentar:

  1. Julklappar har jag redan fått till ungarna. Min kompis kom med dom för någon vecka sen. Hon hade köpt dom på GeKå's.

    SvaraRadera

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!