3 april 2010

I solen

Sitter på vår takterass o njuter bav solen. Vindstilla e det med, trotts 9e våningen.
Det kvittrar och ungar leker o busar.
Snart kan man ligga o sola här hela dagarna...och bli lika kräftröd som jag blev förra våren ;)

Sett på film med älsklingen. Flickan från ovan. Underlig film, minst sagt. Men om man sett Ink och The Box innan, så ser man direkt likheterna med hur världens oförklarliga dimensioner försöker tolkas o visas. "Den andra sidan", dvs ande-sidan, himlen, helvetet, oförklarliga händelser osv... visas på ett nytt sätt i alla dom här tre filmerna.
Lite segt, men stannar man kvar i filmen är den ändå rätt fin.

Mib:
Jag bvet inte direkt vad som kommer hända med anmälan nu. Jag har redan varit i kontakt med patientnämnden, och genom dom fått svar från det aktuella stället. Dom har haft sin chans att förklara sig. Tyvärr gick det inte upp till Socialnämnden, utan avslutades på Patientnämnden. Dock tyckte min PaN-kontakt att jag skulle skicka detta till LÖF, så nu e det bara att vänta.
LÖF ska egentligen ha in anmälan inom 3 år, men har man inte kännt till dom, kan man bli godkänd som anmälare i upp till 10 år efter.
Jag får helt enkelt börja med att hoppas de tar sig an ärendet... håll tummar o tår! ;)

Jessica:
Jag gick till en specialistklinik där de hade den där behandlingen. Då fixade jag mina tänder osv. Men det är dyrt att få den specialiten.
Som det ser ut nu, klarar jag inte tandläkaren ens med lustgas. Då är det narkos kvar som gäller. Räkningen stiger då genast med flera 10.000-tals kronor.
Jag ska försöka få ett läkarintyg/psykiatriker-utlåtande som bekräftar min rädsla. Då kan man få tandvård på sjukhus. Innebär att narkos finns tillgängligt utan att man betalar den enorma extrakostnaden. Är nog inte det lättaste att få ett sånt intyg,men jag vet ju att jag inte kan strunta i tandläkaren hur länge som helst.

1 kommentar:

  1. Hej! Tack för svaret och hoppas att dom tar sig an det. Lycka till.
    Och glad påsk. Låter som ni har det underbart med den där balkongen.
    :-)

    SvaraRadera

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!