28 februari 2010

Tjo på er!

I knoooooow.... jag har varit riktigt off på att blogga senaste dagarna. Det blir så ibland när älsklingen är jobbledig... lixom tar vara på varann o umgås då istället. Ser på film, lagar mat, handlar... eller bara myser.
Och när vi väl sitter med varsin dator pallar jag inte göra nåt utan spelar tråkiga spel som yatzy, combine och farkle...
Sovit mkt oxå senaste dygnen. Bra!!! Efter närmare 2 veckor med stor brist på de sovande timmarna, så verkar det bli lite bättre.

Idag gick jag upp vid 9-tiden, kokte kidneybönorna 1½ timme efter att de stått i vatten hela natten, bakade bröd (som vi bestämde igår att vi skulle göra) samtidigt.

Har klickat in mig ett större antal ggr på facebook bara för att kolla efter uppdateringar av älsklingens syster... Dom bor ju i Chile och man vill ju gärna veta hur de mår efter jordbävningen.
Väggen som rasade hos dom var inte en bärande yttervägg... det var ett gäng stora cementklossar som stått kvar sen "grann-huset" som var ihopbyggt med deras hus, fick rivas efter förra riktiga jordbävningen -85. Så även om det var skakigt och hemskt så har de klarat sig bra. De har inte ett hus av betong, utan ett trä-hus... det håller tydligen bättre än betong vid jordskalv.
Kollade massor på direktsändningar från Santiago igår med på TvChile. Älsklingen satt o översatte...

Iallafall...
Jag kollar såklart in på era bloggar... läser och håller mig uppdaterad. Men jag har lixom inte riktigt tid eller ro att va tillgänglig på msn osv, så SORRY om jag varit avståndstagande. Jag bryr mig såklart om er alla, men ibland får jag lägga dator-livet åt sidan och umgås med verkligheten.
Jag mår för övrigt lite bättre... jag hoppas att det här helvetet är på g att vända...

See ya bloggers!

2 kommentarer:

  1. Man har inte alltid lust med bloggen å då är de ju bättre att helt enkelt låta bli än att de blir något halvdant.

    Lusten brukar lättare komma igen då.

    Kram på dig //Tess

    SvaraRadera
  2. "ungås med verligheten" var ett väldigt bra uttryck. Ska börja använda det tror jag. ;)

    SvaraRadera

Skriv en kommentar! Jag blir så himla glad då! Tack!!!